Tandartspraktijk Tjin – Zie Corona berichtgeving onder – Amsterdam

Specialist in mondgezondheid

Patiënt worden

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 7 werkdagen. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met één van onze teamleden voeren.
U kunt zich telefonisch aanmelden of per email informatie vragen op tandartspraktijktjin@gmail.comof via het formulier op onze website.

Wanneer kunt u normaal bij ons terecht, voor welke behandelingen en de spoed/weekenddienst

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals onze normale openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Vanaf 1 september 2014 zijn wij op de zaterdag i.p.v. de vrijdagmiddag geopend om patiënten te behandelen.
Wij zijn op openingsdagen telefonisch te bereiken van 10:00-12:00 en 13:00-15:00 uur behalve op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

Contactgegevens en spoeddienst
U kunt voor alle tandheelkunduge problemen tijdens onze vakanties, weekenden en buiten onze werktijden terecht bij MONDZORGPOLI SLOTERVAART of tandartsspoedpraktijk OLVG (www.tsp-olvg.nl). Zij zijn dagelijks 24 uur/7 dagen per week geopend.

Mondzorgpoli Slotervaart       tel. 020-51 24 113
Tandartsspoedpraktijk OLVG  tel: 0900-8602

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een aparte pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Tijdens onze pauze 12:00-13:00 uur kunt u onze praktijk telefonisch niet bereiken, het is wel mogelijk een email te sturen naar tandartspraktijktjin@gmail.com om bijvoorbeeld een afspraak aan te vragen of te verzetten.
We spreken Nederlands / We speak English.

Vragen

Mocht u vragen hebben over de tarieven in onze praktijk of de nota van uw behandeling, aarzel dan niet om uw vragen aan ons te stellen! Zie voor incassovoorwaarden: http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden en de Anders betalingsvoorwaarden ( klik hieronder op de logo van Anders factoring ).

Google maps

Belangrijk

BELANGRIJK NIEUWS

De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT adviseren hun leden om met ingang van heden de reguliere zorgverlening te hervatten bij niet-coronapatiënten

Let wel dat ons advies is om voordat u naar de praktijk komt thuis eerst naar het toilet te gaan. Ons toilet is niet beschikbaar en uitsluitend bij dringende uitzonderingen toegankelijk!

Het is alleen mogelijk om ons te bereiken voor een pijnklachten-afspraak via email:  tandartspraktijktjin@gmail.com.

U kunt ook terecht bij https://dental365.nl/spoed-tandarts/amsterdam/

Tel: 020-555 8282 voor een afspraak bij dental365.

De praktijk is uitsluitend bereikbaar via email ( tandartspraktijktjin@gmail.com ) op de sluitingsdagen.

Wij passen een triage ( selectieprocedure ) toe om onze werkomgeving veilig te houden. Wanneer u een afspraak wil, zou u eerst enkele vragen moeten beantwoorden.

De voor ons relevante vragen zijn:

-1 Heeft u nu Corona?

-2 Heeft u nu  huisgenoten/gezinsleden met Corona?

-3 Bent u genezen van Corona korter dan 2 weken geleden?

-4 Bent u in thuisisolatie?

-5 Heeft u 1 of meerdere van de volgende symptomen; verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts ( meer dan 38 gr C )of heeft u koorts gehad in de afgelopen 14 dagen?

-6 Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

-7 Bent u de afgelopen 14 dagen in contact geweest met iemand die positief getest is op het corona virus?

-8 Bent de afgelopen 14 dagen in nauw contact geweest met mensen met luchtwegproblemen of koorts?

-9 Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een beperking?

 

Blijkt u 1 van deze vragen met "ja" te beantwoorden, geeft u dit door tijdens uw aanvraag per email of telefoon voor een afspraak! Wij nemen als het nodig is contact met u op.

Coronapatiënten die zeer acute tandheelkundige spoedzorg nodig hebben, kunnen door ons worden doorverwezen naar het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM).

Het CAM is een landelijk dekkend netwerk van tandartsen dat de KNMT in samenwerking met het ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg) heeft opgezet en dat aansluit bij het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ). Voor elk van de 11 ROAZ-regio’s is een tandarts beschikbaar om zorg te kunnen leveren.

Wij zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar, uitsluitend per email ( tandartspraktijktjin@gmail.com ) kunt u ons bereiken.

Voicemail en sms naar de tandartspraktijk worden niet door de assistenten beluisterd of bekeken of afgehandeld.

Helaas is Nikie ( de preventieassistente ) per 1 juli 2020 niet meer werkzaam bij ons. Wij zijn haar heel dankbaar voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

 

 

  • Vanaf 1 september 2020 is de praktijk gesloten op de woensdagochtend, van 13:00-16:00 uur kunnen er telefonisch patiëntenafspraken worden gemaakt. De tijdelijke sluiting komt door afnemende patiëntenafspraken tijdens deze Covid19 pandemie periode.
  • Wanneer er weer voldoende behoefte ontstaat voor de woensdagochtend opening zal de sluiting teruggedraaid worden.
  • De reguliere openingstijden onderaan de webpagina zijn dus niet van toepassing voor de woensdag en andere vrije dagen
  • Dus zijn wij de overige dagen in de week normaal geopend, behalve op:
  • zaterdag 5 september vanwege een examen
  • zaterdag 19 september weekend vrij
  • zaterdag 3 oktober weekend vrij
  • vrijdag 9 oktober vanwege een cursus
  • vrijdag 30 oktober vrije dag

Houdt u wel rekening met de lunchpauze 12:00-13:00 uur, dan is de praktijk ook niet telefonisch bereikbaar.

Per email kan een afspraak worden aangevraagd ( vermeldt wel uw naam en geboortedatum!) via: tandartspraktijktjin@gmail.com

Kijkt u regelmatig op onze website voor de meest recente openingstijden en nadere/actuele informatie!